Over mijn diensten

Over mijn diensten

Deze pagina gaat over de diensten en producten die ik aanbied.

Blogger, maar ook adviseur en tekstschrijver

Als blogger deel ik graag mijn kennis en gedachten over klimaatverandering. Ik ben er namelijk heilig van overtuigd dat kennis moet stromen, en dat interactie tot nieuwe inspiratie en inzichten  leidt.

Maar behalve blogger ben ik ook zelfstandig adviseur en tekstschrijver en ondersteun ik mijn opdrachtgevers graag met raad en daad. Ik heb veel kennis en ervaring op het gebied van ruimtelijke ordening, stadsontwikkeling, verkeer en vervoer, economie en duurzaamheid, ook waar het om de onderlinge samenhang gaat. Binnen het thema duurzaamheid is klimaatverandering de uitdaging waar ik mij op dit moment primair op richt.

Diensten

De diensten en producten waarmee ik u kan ondersteunen, zijn onder meer:

  • beleidsanalyse: van een ‘foto’ van het probleem tot een uitgebreide probleemanalyse
  • scenario-analyse
  • visie-ontwikkeling
  • beleidsformulering
  • het opstellen en/of redigeren van beleidsteksten
  • communicatie-advies
  • het kritisch sparren om uw concepten te toetsen

Lezingen en debatten

Graag deel ik mijn kennis en inzichten over ‘het nieuwe tijdperk van klimaatverandering’ door middel van het geven van lezingen of het deelnemen aan debatten.

Opdrachtgevers

Tot de opdrachtgevers waarvoor ik heb gewerkt behoren de Raad voor Verkeer en Waterstaat, Gemeente Haarlemmermeer, Schiphol Group, Rijkswaterstaat, de Kamer van Koophandel Amsterdam, het Kenniscentrum Grote Steden, de Provincie Noord-Holland en de Stichting Verzekeraars bestrijden Voertuigcriminaliteit.

Neem contact op

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Aarzel dan niet en neem contact met mij op!