Over Tobias Dander

Over Tobias Dander

Mijn naam is Tobias Dander en ik werk als zelfstandig adviseur en tekstschrijver aan projecten op het gebied van ruimtelijke ordening, stadsontwikkeling, verkeer en vervoer, economie en duurzaamheid.

Klimaatverandering

Klimaatverandering heeft grote invloed op de thema’s waar ik aan werk. Maar de verandering van het klimaat beïnvloedt onze toekomst op nog veel meer manieren, en die invloed zal steeds groter worden. Daarom heeft het onderwerp mijn bijzondere interesse. Zo publiceerde ik al in 2009 het boek ‘Korte metten met de klimaatcrisis, een wegwijzer voor betrokken burgers’. Het boek is gratis te downloaden via deze link. Met dit blog wil ik het thema verder verkennen en uitdiepen.

Wat heb ik nog meer gedaan

Van 2010 tot 2016 was ik gemeenteraadslid in Den Haag, waarbij ik mij vooral op de thema’s duurzaamheid en stadsontwikkeling heb gericht. Eerder werkte ik bij de rijksoverheid, onder meer als projectleider aan het nieuwe Rotterdam Centraal. Op mijn profiel op LinkedIn vindt u meer informatie.

Fotografie

In mijn vrije tijd ben ik graag op pad als amateur-fotograaf. Een selectie van mijn foto’s kunt u hier bekijken.